MEI & JUNI = PROMOMAANDEN BIJ AUVICOM

By | Uncategorized | No Comments

We konden er de voorbije dagen al wat van profiteren: de zomer staat nu echt wel voor de deur. Auvicom heeft voor u enkele scherpe promo’s in petto waarmee u gegarandeerd nog meer van uw vakantie geniet! Van de loepzuivere klanken wanneer u uw favoriete muziek beluistert. Of van haarscherpe beelden wanneer u deze zomer een van de vele sportmanifestaties bekijkt. Read More

SMALL IS (ALSO) BEAUTIFUL

By | Uncategorized | No Comments

SMALL IS (ALSO) BEAUTIFUL

Auvicom heeft zeker al zijn sporen verdiend met uit de kluiten gewassen projecten. Denk maar aan een digital signage-project in meer dan 100 winkels voor badkamerspecialist Van Marcke. Of de ‘premium fix install’ bij Skype-Microsoft Luxemburg, waar 10 ruimten volledig werden ingericht met ultraprofessionele apparatuur.

Auvicom komt vaak in the picture met grootschalige events. Kan ik bij jullie ook aankloppen voor een kleiner project?

Bart Van Den Daele, zaakvoerder: “Natuurlijk. Mensen denken vaak dat we enkel mega-events of totaalprojecten realiseren. Dat is een hardnekkig misverstand. Meer nog: onze core business zijn nog altijd de kleinere installaties. Daar liggen trouwens nu al meer dan 40 jaar ook de roots van ons familiebedrijf.

Kun je enkele voorbeelden geven?

Bart: “Voorbeelden genoeg. Ik richt de schijnwerpers graag op enkele mogelijkheden in verkoop en verhuur waarvoor je bij Auvicom ook met een beperkt budget je gading vindt. En ook qua service mikken we niet alleen op grote SLA-contracten, onze ervaren in-house technici kun je ook inschakelen voor kleinere audiovisuele herstellingen en onderhoud.”

Verkoop

  • een oproep & bel-installatie in een lagere school. Richtprijs: € 3.800.
  • een 65-inchscherm ophangen met Barco Clickshare. Richtprijs: € 2.700.
  • plaatsing van een projector aan een plafond met HDMI & VGA- connectie in kabelgoot en bedieningspaneel. Richtprijs: € 1.800.

Verhuur

  • technische permanentie in de Pieter De Somer-aula van de KULeuven. Richtprijs: € 300.
  • een kleine voting-kit met 30 voting-cards en 10 multiple choice-vragen. Apparatuur: 1 laptop met voting-software en stembakjes met 1 technicus gedurende 3 uur. Richtprijs: € 850.
  • een meeting in de luchthaven van Zaventem voor 50 personen met een kleine klankkit met 2 draadloze microfoons, een podium en scherm + projector, 1 technicus. Richtprijs: € 950.

Service

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Voor specifiek advies geef je best een belletje op +32 (0)2 380 10 44 of mail je naar info@auvicom.be”.

  • een herstelling van een Extron-voeding van een MLC-paneeltje. Richtprijs: € 190.
  • een vervanging van een lamp in een beamer. Richtprijs: € 280.
  • opnieuw solderen van connectoren in een vloerdoos. Richtprijs: € 100 euro.

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Voorspecifiek advies geef je best een belletje op +32 (0)2 380 10 44 of mail je naar info@auvicom.be”.

AUVICOM SPOT NIEUWSTE TRENDS OP ISE 2018

By | Uncategorized | No Comments

Van 6 tot en met 9 februari was de RAI Amsterdam opnieuw de place to be voor ISE 2018, de grootste beurs in de AV-wereld.

De 2000 standhouders verspreid over 15 hallen stelden er hun nieuwigheden voor aan de meer dan 80.000 bezoekers. Een recordopkomst!

Om in zijn Sales- en Rentingafdeling de meest geavanceerde producten te kunnen aanbieden, volgt Auvicom de ontwikkelingen in de AV-sector op de voet. Een kijkje nemen op de ISE-beurs is voor elke AV-speler een absolute must. Deze interessante trends voor de toekomst namen we mee naar huis. Read More

AUVICOM GAAT ER IN 2018 WEER VOLOP TEGENAAN

By | Uncategorized | No Comments

U hebt de feesten overleefd en u bent weer volop aan de slag? Wij ook. Auvicom stelt net als in 2017 alles in het werk om van uw event een klinkend succes te maken. U vond de weg nog niet naar ons bedrijf? Misschien is 2018 dé gelegenheid om de handen in elkaar te slaan voor uw AV-project. En wie weet bent u volgend jaar dan een van de klanten die in deze mailing tevreden terugblikt over hun samenwerking met Auvicom.

Het hele team wenst u alvast een succesvol nieuw jaar toe. Read More

AUVICOM KLINKT OP HET NIEUWE JAAR

By | Uncategorized | No Comments

Bij Auvicom vliegt een jaar zo voorbij! Omdat we elke dag met dezelfde passie aan de slag gaan om u als klant de professionele service te bieden die u van ons verwacht.

Dat doen we bijvoorbeeld via onze newsletters: superinteressante promo’s, de opmars van IT in onze sector, de nieuwste innovatie van Barco, alles wat u moet weten over digital signage…

Eentje gemist? Geen nood, op onze webstek vindt u ze allemaal terug. Zo bent u weer helemaal mee met de razendsnelle evolutie in de audiovisuele wereld.

U was klant van Auvicom in 2017? Fantastisch! We danken u voor uw vertrouwen en blikken alvast vooruit naar een nieuwe en geslaagde samenwerking.

Auvicom heft nu al het glas op een jaar vol boeiende en uitdagende AV-projecten. Samen met u.

Het hele team wenst u gezellige feestdagen en een succesvol 2018.

P.S.: Nog op zoek naar een partner voor uw nieuwjaarsevent? Klop snel even aan bij Auvicom.