AUVICOM SPOT NIEUWSTE TRENDS OP ISE 2018

Van 6 tot en met 9 februari was de RAI Amsterdam opnieuw de place to be voor ISE 2018, de grootste beurs in de AV-wereld.

De 2000 standhouders verspreid over 15 hallen stelden er hun nieuwigheden voor aan de meer dan 80.000 bezoekers. Een recordopkomst!

Om in zijn Sales- en Rentingafdeling de meest geavanceerde producten te kunnen aanbieden, volgt Auvicom de ontwikkelingen in de AV-sector op de voet. Een kijkje nemen op de ISE-beurs is voor elke AV-speler een absolute must. Deze interessante trends voor de toekomst namen we mee naar huis.

Twee van de blikvangers op de beurs waren de Mini Pearl van Epiphan en de I3 Huddle:

Mini Pearl Epiphan

Het jongste product van streamingspecialist Epiphan biedt met deze Mini Pearl een instapmodel dat klein is in omvang maar groots qua functionaliteiten. Ontwerp zelf uw aangepaste lay-out inclusief beeld-in-beeld en afbeeldingoverlays. Beschikt over een drag-and-dropeditor en is compatibel met HDMI-, SDI- en DVI-bronnen. Signaalomvormers of scalers zijn niet nodig. Gelijktijdig live streamen naar YouTube, Facebook of andere content delivery netwerken.I3 Huddle

De Huddle van I3-technologies is dé betaalbare plug&play collaboration monitor voor vergaderzalen. Aansluiten en starten. Deze intuïtieve totaaloplossing maakt van presentaties, opleidingen en vergaderingen kinderspel. Via een optionele button krijgt u ook toegang tot Skype, Excel, PowerPoint en uw webbrowser.Andere in het oog springende innovaties:

  • Barco XDL: de krachtigste 4K RGB-laserprojector ter wereld met een lichtopbrengst van 70000 ansi lumen is gewoon van Belgische makelij!
  • OLED LG: de grootste videowall met flinterdunne plooibare monitoren en een prachtig kleurenspectrum.
  • Stand Connection: de aansluitingen voor uw laptop zitten mooi geïntegreerd in het statief. Weg met die vervelende kabels!
  • Transparent Screen: een glasplaat die u zo omtovert tot een videomonitor