Barco: Audiovisuele producten met wereldfaam

Meer dan ooit is Barco een wereldspeler in de audiovisuele sector.
Bij Auvicom verdelen we al bijna 40 jaar de producten van dit Vlaamse
merk. In deze nieuwsbrief stellen we u graag een aantal toppers voor.

NIEUW: CLICKSHARE CS-100 HUDDLE EN CSE-200+

Het befaamde Clickshare-systeem voor draadloos presenteren vanaf je laptop of mobiel apparaat behoeft geen introductie meer. Met de nieuwe CS-100 Huddle speelt Barco in op het toenemende succes van de zogenaamde ‘huddle rooms’. Dat zijn kleine ruimtes voor ongedwongen uitwisseling, bijvoorbeeld tussen team- of projectleden, ook als dat gasten zijn.

Nieuw is ook de CSE-200+ voor middelgrote vergaderruimtes. Het toestel laat toe dat 2 personen tegelijkertijd het centrale scherm delen en is ook compatibel met Google Cast, Airplay en Windows Wireless Display. Bovendien biedt het ondersteuning voor o.a. het maken van aantekeningen en blackboarding.

UNISEE LCD VIDEO WALL

De Unisee is een perfect naadloze LCD video wall met een feilloze beeldkwaliteit. Daartoe ontwikkelde Barco het unieke Sense X-systeem, dat kleuren en helderheid voortdurend calibreert voor een optimale weergave. Ideaal voor grote vergaderzalen en presentatieruimtes, maar ook voor bijvoorbeeld controlekamers. Dankzij het doordachte bevestigingssysteem verloopt de installatie van de Unisee snel en eenvoudig. Bijkomend voordeel is de mogelijkheid om een extra voeding te integreren.

WEPRESENT

VOOR ACADEMISCHE TOEPASSINGEN

Met zijn wePresent-gamma bundelt Barco diverse ‘in-class’ samenwerkingsoplossingen, specifiek afgestemd op de markt van onderwijs en opleidingen. De toestellen maken het mogelijk om tot 64 gebruikers met elkaar te connecteren. Ze zijn compatibel met Mac, Android, Windows en Chromebooks. De WiPG-1600W en de de WiCS-2100 voegen een aantal virtuele whiteboard-toepassingen toe en bieden bijkomende mogelijkheden voor modereren. Voor deze producten geldt overigens een voordelig Educational Pricing Programme.