CO2-NEUTRAL AV DAYS

Om de 2 jaar organiseert Auvicom een groots tweedaags event waarin het de audiovisuele toppers van het moment in de kijker zet. Thema van de editie 2019, op 4 en 5 september, was CO2-neutraal werken, met een specifieke focus op vergaderen. Dankzij de moderne audiovisuele technologieën is het immers mogelijk om snel en efficiënt meetings op te zetten tussen 2 of meer mensen, zonder dat die zich daarvoor nog dienen te verplaatsen. Zo bespaar je tijd en geld. Én bovendien is het beter voor het milieu.

Voor het event werkten we 3 ‘live experience rooms’ uit, waarin bezoekers van dichtbij konden kennismaken met de technologieën die CO2-neutraal vergaderen mogelijk maken. Bij de zogenaamde ‘shoot-out’ kregen ze daarnaast de kans om verschillende schermen uit te proberen. Bovenop was er de expo, waarin meer dan 20 van onze partners hun technologische blikvangers voorstelden. In de komende nieuwsbrieven komen we uitgebreid op al deze elementen terug.

WIJ WILLEN ONZE PARTNERS EN KLANTEN DAN OOK VAN HARTE BEDANKEN VOOR HUN MEDEWERKING EN INTERESSE! Met meer dan 80 aanwezigen van zowat 60 verschillende bedrijven – samen goed voor 250 pannenkoeken en 50 liter koffie! – werden de CO2-Neutral AV Days een groot succes.

Wist je trouwens dat alle deelnemers een gratis helm mee naar huis kregen? En dat we daarnaast een elektrische step weggaven?

WINNAAR!
De winnaar daarvan mag bij deze onthuld worden: het werd Marc Requiere van BNP Paribas Fortis.

Wij wensen je er veel plezier mee, Marc!