CO2-Neutral AV days: De blikvangers van onze partners

Op 4 en 5 september organiseerde Auvicom zijn CO2-Neutral AV Days. We zetten er een aantal audiovisuele oplossingen in de kijker voor CO2- neutraal werken, met een specifieke focus op vergaderen. Voor de expo brachten meer dan 20 van onze partners hun technologische blikvangers van het moment bij elkaar. In deze nieuwsbrief lijsten we ze graag nog eens voor u op.

Barco demonstreerde zijn meest recente Clickshare-upgrade met automatische wifi-verbinding, net als de nieuwe Laser Phosphor-projector G60 W8 , in combinatie met de Unisee video wall setup.

Van Nec was er het InfinityBoard, voor optimale interactie en samenwerking. De ideale tool meteen ook om hun uitgebreide aanbod monitoren en projectoren voor te stellen. En wie goed luisterde, kon een step winnen, zoals u in onze vorige nieuwsbrief al las.

I3 Technologies toonde zijn nieuwe digitale flipchart i3SIXTY met 360° flexibiliteit.

Crowdbeamer pakte uit met een aantal nieuwe mogelijkheden voor streamen naar smartphones tijdens draadloze presentaties.

Nieuw van Samsung: de Flip 65-Inch met video-output en dual window monitor, met gescheiden content, voor aantrekkelijke digital signagetoepassingen.

Extron bracht een overzicht van zijn controlesystemen en toepassingen voor streaming, videosignal transfer en interfacing, met o.a. de slimme follow-up van het stroomverbruik.

Met een uitgebreide live demo via de gloednieuwe Flex C160-T toonde Crestron de meerwaarde van zijn nieuwste conferencing- en controltechnologieën.

De Windows Collaboration Display (WCD) van Sharp: het interactieve scherm van de volgende generatie.

GoBright trok de aandacht met zijn cloud-based oplossing voor Room en Desk Booking, met bijbehorende app, en zijn toepassingen voor registratie en begeleiding van bezoekers.

Mooie eyecatcher van LG: de nieuwe Ultra-Stretch (Digital Signage) monitor, in portrait mode, van liefst 86 inch.

Canon demonstreerde zijn nieuwe XEED WUX7000Z laserprojector, combineerbaar met een Ultra Short Throw-lens voor projecteren op erg korte afstand. Bijzondere aandacht was er ook voor de LCOS-projectoren.

Het TAP-videoconferentiesysteem en de automatische Rally-camera van Logitech zijn het gedroomde duo voor middelgrote conferentieruimtes.

Studio van Polycom: de all-in-one oplossing met speaker, camera en microfoon voor kleine ruimtes.

De Vaddio PTZ-camera’s van AV Legrand koppelt kwaliteit en veelzijdigheid met gebruiksgemak. Demo’s waren er o.a. van de RoboSHOT en de ConferenceSHOT.

Intronics maakte indruk met zijn innovatieve draadloze HRTpresentatiesysteem en lanceerde nieuwe firmware voor het Pearlstreamingsysteem.

VERSCHILLENDE AUDIOPARTNERS STELDEN TOT SLOT HUN MEEST RECENTE MICROFOONTECHNOLOGIE VOOR:

De nieuwe plafondarray-microfoon MXA910 met Intellimix van Shure: ideaal voor spraakcaptatie bij CO2- neutrale vergaderingen.

Dankzij de spraaklocalisatiefunctie van de Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 plafondmicrofoon kan een PTZ-camera als die van Panasonic de spreker nauwkeurig volgen als die rondloopt. Bovendien wordt het geluid zo veel beter gecapteerd. Panasonic presenteerde ook zijn Facial Recognition-technologie en de nieuwe MZ670-laserprojector, met 3LCDtechnologie voor levendige, heldere beelden.

De Devio-audiotoepassingen met Beamtracking-microfoons van Biamp zijn perfect geschikt voor huddle rooms en collaboration spaces.