Crestron lanceert nieuwe flex UC-producten

Met zijn populaire Flex UC-platform is Crestron tot een belangrijke referentie uitgegroeid als het op uniforme communicatie- en samenwerkingsoplossingen voor de moderne werkplek aankomt: de producten van Crestron bieden een hoogkwalitatieve audiovisuele ervaring, zijn eenvoudig te gebruiken en zorgen ervoor dat elke deelnemer opgemerkt wordt en aan bod komt.

Recent heeft het bedrijf nieuwe pakketten met een enkel beeldscherm op de markt gebracht. Zo brengt u de klassieke Microsoft Teams-, Skype for business- en zelfs Zoom Rooms-videoconferenties op een kostenefficiënte manier naar de meest diverse ruimtes van uw organisatie.

WIJ ZETTEN DE TOPPERS VOOR U OP EEN RIJ:

UC-M130-T 
Tafelmodel voor presenteren, bellen, vergaderen en samenwerken via een enkele console met touchscreen.

UC-B130-T en UC-B140-T
Deze modellen met soundbar zijn optimaal
voor gebruik in de voorzijde van een ruimte.
De UC-B140-T beschikt bovendien over een slimme camera.

UC-C160-T
Met deze ‘System Integrator Solution’ integreert u de beschikbare audiovisuele apparatuur voor gebruik met bijvoorbeeld het Microsoft Teamscommunicatieplatform. Eenvoudig te installeren: geen programmeer- of software-installatie vereist. Verbindt en communiceert veilig via elk netwerk.

Al deze producten zijn beschikbaar bij Auvicom! We demonstreren ze ook tijdens onze CO2-Neutral AV Days van 4 en 5 september 2019 in onze gebouwen in Halle. Daar ontdekt u in 3 volledig operationele videoconferencing rooms op welke manier u als organisatie kan bijdragen tot een beter klimaat.