DE MAUI® P900 VAN LD SYSTEMS

NU BESCHIKBAAR BIJ AUVICOM:
DE MAUI® P900 VAN LD SYSTEMS

Met zijn MAUI® P900 legt LD Systems de lat op ongekende hoogte in de wereld van Pro Audio-oplossingen. Dit unieke kolomsysteem combineert immers state-of-the-art audiotechnologie met een indrukwekkend design, ontwikkeld in samenwerking met de Porsche Design Studio. Het maakt van de MAUI® P900 een graag geziene gast in de meest uiteenlopende contexten, van conferenties over modeshows tot hotellobby’s.


MONUMENTALE HELDERHEID

De MAUI® P900 is uitgerust met maar liefst 50 luidsprekers van de nieuwste generatie. Zij leveren een haast volmaakte mix van kracht – met een RMSvermogen van 1.400 W en een piekvermogen van 2.800 W – en verfijning, ook bij de hoogste volumes. Het systeem is makkelijk op te stellen en werkt zonder kabels. Het heeft een bluetooth-bereik tot 70 meter.

MEER VAN LD SYSTEMS

Bij Auvicom hebben we ook andere PA-systemen van LD Systems in het aanbod.

De ROADMAN 102 B 5 is een veelzijdige mobiele PA-oplossing met geïntegreerde batterij. Wordt geleverd met een CD/MP3/USB/ SD-speler en een draadloze (hand) microfoon. RMS-vermogen: 100 W.

De MAUI 5 GO W is een compact, licht (13 kg) kolomsysteem met oplaadbare batterij. Ideaal dus voor buiten. Hij heeft een RMSvermogen van 200 W.

Meer weten over de MAUI® P900? Surf naar www.auvicom.be/mauip900.
Bijkomende vragen? Of geïnteresseerd in onze andere producten? Bel +32 (0)2 380 10 44.
Of mail naar info@auvicom.be. Wij helpen u graag verder!