Digital First

Auvicom was erbij op Digital First: onze digitale toppers in de kijker!

In oktober nam Auvicom deel aan Digital First, dé jaarlijkse afspraak in Brussel voor de sleutelspelers van de digitale transformatie. Als specialist in audiovisuele oplossingen hebben we immers ook heel wat digitale producten in ons aanbod, die we verkopen, maar ook verhuren. Dankzij onze doorgedreven ICT-kennis kunnen we bovendien voor de nodige ondersteuning zorgen

Voor de gelegenheid zetten we graag een aantal opvallende producten in de kijker:

Met zijn Fl!p, lanceert Samsung een revolutionaire interactieve flipchart. Het toestel maakt gebruik van de innovatieve touch-displaytechnologie voor vloeiend schrijven.

PROMOTIE:
Tot 31 december 2018 krijg je bij aankoop van een Samsung Fl!p een gratis vloerstaander!

De Kapp van Smart Technologies is een schrijfbord van de nieuwste generatie: hoogtechnologisch, maar erg gebruiksvriendelijk. Met de bijbehorende app connecteer je ook moeiteloos elk elektronisch toestel.
TeamConnect is het bekroonde draadloze conferentiesysteem van Sennheiser. Het maakt simultaan werken met verschillende audiokanalen mogelijk en garandeert een optimale verstaanbaarheid.
De Meet Up van Logitech is de perfecte ConferenceCam voor kleine conferentie- en huddlerooms: met zijn gezichtsveld van liefst 120° brengt hij iedereen in beeld. Voor veilig en efficiënt vergaderen via Skype Room Systems is er verder de Smart Dock -console.
Presenteren verloopt anno 2018 draad- én probleemloos dankzij de Clickshare van Barco: met één druk op de knop deel je je laptop of mobiel apparaat via het grote scherm.
Ook met Crowdbeamer is voor groepen staan meer dan ooit een plezier: met de gratis app kunnen de aanwezigen je presentatie makkelijk meevolgen en opslaan op hun smartphone, tablet of laptop en er zelfs notities bij maken.

Genoeg van statische posters en affiches? Dan is dynamisch communiceren via videoschermen iets voor jou. Met cloudtoepassing Digital Signage van Zebrix creëer en beheer je makkelijk en veilig videobeelden op verschillende locaties wereldwijd.

Klein van formaat, maar groots in zijn mogelijkheden, dat is de Epiphan Pearl Mini™. Dit ‘alles-in-één’ videostreamingsysteem laat toe om tot 3 HD-bronnen tegelijkertijd te beheren.
Geïnteresseerd in deze producten? Of benieuwd naar de antwoorden die we hebben op je andere (digitale) vragen? Neem dan zeker contact op. Mail naar sales@auvicom.be.
Of bel +32 (0)2 380 10 44.