Uitstekende samenwerking feilloos resultaat

 

Recent vroeg eventbureau EverPresent ons om de audiovisuele ondersteuning te verzorgen voor de Hair Fashion Show van L’Oréal Professionnel. “Bij dat treffen pakt L’Oréal Professionnel keer op keer uit met de meest trendy en futuristische kapsels,” vertelt zaakvoerder Hans De Smedt van Everpresent, dat instond voor de organisatie. “Een prestigieus evenement, waarmee het merk zichzelf op de kaart zet als dé expert ter zake. We wilden dan ook niets aan het toeval overlaten!”

De Hair Fashion Show van L’Oréal Professionnel had plaats op 4 verschillende momenten en op 4 verschillende locaties. “Auvicom bouwde er telkens een volledige audiovisuele installatie op,” zegt Joseph Cuvelier, Account Manager Rent bij Auvicom. “Een hele klus, want we vertrokken steeds van een volledig lege ruimte.” Stefan Roosens, Rent Manager Auvicom, beaamt: “Voor we ons op verlichting, projectie en geluid konden toeleggen, dienden we dus bijvoorbeeld ook het podium, inclusief structuren, op te zetten. En dan bots je al wel eens op wat onverwachte probleempjes (lacht). Maar het moment waarop al die elementen in elkaar klikken, da’s echt fantastisch.”

Joseph en Stefan kijken dan ook al uit naar de volgende editie. En dat doet ook Hans De Smedt: “Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Auvicom. Samen met camerapartner Promvideo hebben ze een fantastisch resultaat neergezet in een uitdagende context. Zo hebben we van dit event een succes kunnen maken, geheel in lijn met de hoge verwachtingen van L’Oréal Professionnel. Voor herhaling vatbaar dus!”

Meer weten over wat we kunnen betekenen bij uw evenementen?
Of bent u op zoek naar specifieke producten of ondersteuning?
Bel +32 (0)2 380 10 44. Of mail naar info@auvicom.be.