Is uw bedrijf klaar voor de 1,5 meter-maatschappij?

In verschillende landen lijkt het coronavirus gelukkig stilaan over zijn piek heen te zijn. En dus wordt er voorzichtig vooruitgeblikt naar hoe ook het bedrijfsleven de draad weer kan oppikken. Het ziet er echter naar uit dat de regels van ‘social distancing’ nog lange tijd van toepassing zullen zijn. Online werken is en blijft een oplossing. Maar als werkgever dien je ook stil te staan bij hoe je kantoorruimtes straks veilig, maar slim gebruikt kunnen worden in de ‘1,5 meter-maatschappij’.

Het komt erop aan een systeem op te zetten dat toelaat de bezetting van de beschikbare werkposten actief te beheren. En dat hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn, zo bewijst GoBright. Het bedrijf biedt een geïntegreerd systeem van desk management aan, waarbij je letterlijk bepaalde werkposten kan uitschakelen om ervoor te zorgen dat werknemers op voldoende afstand van elkaar plaatsnemen.

De basisregel is om tussen 2 actieve werkposten in telkens 1 post onbruikbaar te maken. Aan de overzijde dient de bezetting net omgekeerd te zijn, zodat ook tussen de mensen die (schuin) tegenover elkaar zitten de nodige afstand gegarandeerd is.Auvicom is ‘certified reseller’ van GoBright in België. Ook voor deze inventieve oplossing kan u dus bij ons terecht. Wij zorgen voor toelichting en ondersteuning waar nodig, zodat u er snel mee aan de slag bent. En ook achteraf kan u natuurlijk op ons rekenen.

DE ROOM MANAGEMENT-OPLOSSINGEN VAN GOBRIGHT: BEKIJK HET GRATIS WEBINAR!

Recent gaf Chris Wiegeraad, Commercieel Directeur van GoBright, een interessant webinar rond de mogelijkheden die het bedrijf aanreikt voor ‘room management’, het optimaal beheer van uw vergaderruimtes. Zo ziet u, met de systemen van GoBright, meteen of een ruimte al of niet beschikbaar is. Bovendien kan ze, als er niet ingecheckt wordt op het ingeboekte moment, automatisch weer vrijgegeven worden. Geen overbodige luxe ook als we straks weer aan het werk gaan in een wereld waarin het respecteren van de onderlinge afstand tussen mensen cruciaal blijft.

Veel succes!
En verzorg u goed.