Onze dienst na verkoop: topservice op maat van elke klant

Auvicom is méér dan de verkoop en verhuur van audiovisueel materiaal. Afhankelijk van jouw behoefte bieden wij de beste service op 3 verschillende niveaus:

1. ‘On demand’ interventies voor herstellingen
Vanuit onze ervaring en knowhow staan we graag garant voor het herstellen en onderhouden van uw producten.

Bart Van Den Daele, zaakvoerder:

“Bij Auvicom hebben we onze dienst na verkoop altijd ter harte genomen. Die is voor ons immers de basis van de blijvende tevredenheid van onze klanten en van de langetermijnrelatie die we zo belangrijk vinden.”

Auvicom beschikt over een volledig uitgeruste technische werkruimte. Jaarlijks voeren onze specialisten er meer dan 1.000 service-opdrachten uit.

2. Onderhoudscontracten op maat: Red, Green of Blue, er is altijd een kleur die bij u past


Voor de opvolging en herstelling van uw installaties werken we bij Auvicom ook met onderhoudscontracten. We onderscheiden daarbij 3 formules – Red, Green en Blue – afhankelijk van de gewenste interventiesnelheid, terbeschikkingstelling van reservemateriaal en eventuele onderhoudsbeurten. Zo kunnen we altijd op maat werken van uw specifieke behoeften.

 

Een gedetailleerde vergelijking van de verschillende formules vindt u in het overzicht.

Referenties?

Die hebben we in overvloed! Zo houden we voor BNP Paribas Fortis meer dan 300 zalen ‘up & running’. Andere tevreden klanten zijn Audi, Eurocontrol, Syntra, het FOD Buitenlandse Zaken en Spar Retail (Colruyt Group).

3. Levering van accessoires, kabels & onderdelen:

Voor meer inlichtingen of een gedetailleerde offerte voor accessoires, kabels en onderdelen kunt u contact opnemen via service@auvicom.be.

Bellen kan op het nummer +32 (0)2 380 10 44.