Videoconferentie een onmisbare tool voor vrije beroepen in tijden van corona

DE PAKKETTEN VOOR VIDEOCONFERENTIE VAN AUVICOM
OP MAAT VAN UW BEROEP EN VAN UW SPECIFIEKE BEHOEFTEN

Veel succes!
En verzorg u goed.

“Had ik geweten dat videoconferenties zo doeltreffend zijn en tegelijk zo makkelijk om op te zetten, ik was er al veel vroeger mee begonnen. Veel heeft natuurlijk ook te maken met de uitstekende begeleiding van Auvicom. Bart en zijn medewerkers hielpen me de juiste keuze te maken en zorgden voor een feilloze installatie. Bovendien zorgden ze voor een heldere toelichting, in mensentaal. Ik was er meteen mee weg!”—Notaris Kathleen Van Steen (Kantoor Van Steen – Zemst)
Als notaris, advocaat of gerechtsdeurwaarder doet u er natuurlijk alles aan om uw klanten ook in corona tijden bij te staan. Videoconferenties maken het mogelijk gesprekken en meetings te organiseren met mensen die niet ter plekke aanwezig mogen of kunnen zijn. Voor notarissen werd ondertussen trouwens een wettelijk kader gecreëerd om aktes via videoconferentie te laten verlijden.Videoconferenties laten ook een vlotte uitwisseling met uw medewerkers en collega’s toe, zonder dat die zich hoeven te verplaatsen. Hebt u klanten op bezoek, dan kan u het scherm overigens gebruiken voor het projecteren van aktes en contracten. Zo hoeft u geen documenten af te drukken, en da’s goed voor uw portefeuille én het milieu. Het ziet er dan ook naar uit dat deze systemen een blijver zijn.Even geen videoconferentie? Dan gebruikt u het scherm uiteraard nog steeds voor het visualiseren van uw aktes en contracten, in het bijzijn van uw klanten – je hoeft geen onnodige documenten af te drukken dus alleen maar goed voor de portefeuille én het milieu!Daarom stelden we 3 pakketten samen, op maat van uw specifieke behoeften, waarmee u in een handomdraai mee bent. Auvicom zorgt voor installatie, configuratie en alle nodige dienstverlening na verkoop.

Rani, Luc, Tom of Peter maken graag een gedetailleerde offerte voor u op! sales@auvicom.be
“Bij Auvicom hebben we meer dan 35 jaar ervaring in het verhuren, verkopen, installeren, onderhouden en herstellen van het meest vooruitstrevende audiovisueel materiaal. Binnen de eventsector zijn we een absolute autoriteit. Met deze actie willen we vanuit onze knowhow ook voor andere doelgroepen een verschil maken. Wij zorgen voor de installatie en configuratie van de producten die je aankoopt. En ook achteraf kan je uiteraard op onze ondersteuning rekenen.”

— Bart Van Den Daele (zaakvoerder Auvicom)